ざいりょうり:3/4ポンドの ポーク肋骨(3/4 pork rib)、1/3 コップのコーンスターチ(1/3 cup of corn starch)、1/3コップのこむぎこ(1/3 cup of flour)、一つ卵(1 egg)、ガーリック(garlic)、一つみどりこしょう(1 green pepper)、1/2のパイナップル(half of pineapple)、一つきゅうり(1cucumber)
ちょみりょう:ケチャップ(ketchup)、1/3本のテーブルスプーンのこしょう(1/3 tablespoon of pepper)、1/3本のテーブルスポーンのしょうゆ(1/3 tablespoon of sesame oil)、3コップのおぷら(3 cup of oil)、しお(salt)、さとう(Sugar)、1/3 コップのみず(1/3 cup of water)。
1.ポーク肋骨はちさいくきります。(Cut the pork rib into small pieces.)
2.次はれんの中でポーク肋骨にいれます。
(Next, inside the bowl there put in the pork rib)
3.こしょうとしょうゆとしおとさとうにいれます。
(Put in the pepper, sesame oil, salt, and sugar.)
(Put in the pepper, sesame oil, salt, and sugar.)
4.だいだい一時間にまちます。
(Wait about 1 hours.)
(Wait about 1 hours.)
5.ガーリックはちさいくきります。(Cut the garlic into small pieces.)
6.それから、緑こしょうとパイアップルときゅうりをちさいくきります。
(After that, cut the green pepper, pineapple, cucumber into small pieces.)
7.れんのなかでこむぎことコーンスターチとたまごにいれます。
(Inside the bowl there, put in corn starch, flour, and egg.)
(Inside the bowl there, put in corn starch, flour, and egg.)
8.ポーク肋骨にこむぎことコーンスターチとたまごを混合しなさい。
(Mix the flour, cornstarch, and egg with the pork rib.)
(Mix the flour, cornstarch, and egg with the pork rib.)
9.それから、なべのなかで3コップのおぶらにいれます。
(After that, inside the pan put in 3 cup of oil.)
(After that, inside the pan put in 3 cup of oil.)
10.強い火をつけます。おぶらはあつくなります。
(Switch the gas until the strong fire.) (Heat the oil.)
(Switch the gas until the strong fire.) (Heat the oil.)
11.つぎはなべのなかでポーク肋骨にいれます。
(Next, inside the pan there put in the pork rib.)
(Next, inside the pan there put in the pork rib.)
12. ポーク肋骨がきにいろにたりますたら。
(Fry the pork rib until it become gold colour.)
(Fry the pork rib until it become gold colour.)
13.そして、ポーク肋骨をおとりだします。
(And then, take out the pork rib.)
(And then, take out the pork rib.)
14.それから、なべのなかでおぶらにいれます。
(After that, inside the pan there put in the oil.)
(After that, inside the pan there put in the oil.)
15. ガーリックと緑こしょうとパイアップルときゅうをいれます。
(Put in garlic, green pepper, pineapple and cucumber.)
(Put in garlic, green pepper, pineapple and cucumber.)
16. だいだい3分にみんなざいりょうえをやきます。
(All ingredients is cook for about 3 minutes.)
(All ingredients is cook for about 3 minutes.)
17 .ケチャップにいれます。(Put in ketchup.)
18 だいだい1分にソースをやきます。(The source is cook for about 1 minute.)
19.次なべの中で水に入れて、だいだい2ぷんにこのソースをやきます。
(Next, put in water and cook the source for about 2 minutes.)
(Next, put in water and cook the source for about 2 minutes.)
20.このソースはポーク肋骨のうえに入れます。
(Put the source on the pork rib.)
(Put the source on the pork rib.)
21.じゃあ、この料理(グーロ肉)のじゅんびはおわりました。
(So, the preparation for this dish -グーロ肉was finished.)
(So, the preparation for this dish -グーロ肉was finished.)
2 comments:
Wao..おいしいと思いますね。こんどいっしょにグ一ロ肉をたべませんか?Kar sin san~
うん、今度一緒にグロ肉を作ります。じゃあ、やそをつくりますか?
Post a Comment